Mai multe ştiri online:

Virusul West Nile a mai luat o viață!

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat a murit din cauza virusului West Nile, la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiul Iași, acesta fiind al treilea deces înregistrat în județ.

Directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase "Sfânta Parascheva" din Iași, Mihnea Hurmuzache, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că bărbatul a venit la spital în urmă cu șase săptămâni, în tot acest timp el fiind internat la terapie intensivă.

"A fost ținut artificial în viață. Starea lui era foarte gravă încă de la internare. Pacientul prezenta alte cinci afecțiuni asociate grave", a spus Mihnea Hurmuzache.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7158 secunde