Violeta Alexandru: Trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităților

106
Violeta Alexandru: Trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităților - 1-1594383511.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras atenția, vineri, asupra faptului că Guvernul ar putea fi în situația de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgență, conform Digi24.


Violeta Alexandru a declarat, într-o conferință de presă susținută la Botoșani, că populația trebuie să ia în serios semnalele autorităților și să respecte regulile impuse pentru prevenirea extinderii pandemiei de COVID-19.


"Trebuie să purtăm măști, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităților. Unii dintre noi nu o fac. Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toți și dacă considerăm și ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează și cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situația de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgență", a afirmat ministrul Muncii, la finalul unei întrevederi cu oamenii de afaceri din Botoșani.


Starea de urgență ar putea fi din nou instituită în România dacă se va ajunge la o cifră de 10.000 de cazuri de noi infectări cu noul coronavirus într-un interval de 3-4 zile, la nivelul întregii țări, a atras atenția, joi, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Ministrul a afirmat, într-un interviu acordat Agerpres, că România nu a depășit încă primul val al pandemiei de coronavirus și că, în prezent, "asistăm la a doua cocoașă a primului val", după ce pe teritoriul țării au fost înregistrate peste 600 de noi cazuri.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7735 secunde