Vineri, la campusul universitar, Bursa locurilor de muncă

Marţi, 09 Aprilie 2019
322
Au mai rămas doar câteva zile până la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Aceasta se va desfășura vineri, 12 aprilie, în 82 de locații, la nivelul tuturor celor 42 de agenții județene pentru ocuparea forței de muncă și a municipiului București. 


La Constanța, evenimentul va avea loc la campusul Universității "Ovidius", începând cu ora 9.30, și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung. 


De asemenea, prin organizarea evenimentului se urmărește creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant. 
Până la acest moment - a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Constanța, Adelina Vlad -, agenții economici contactați oferă un număr de 2.690 locuri de muncă, din care doar 64 pentru cei cu studii superioare. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3496 secunde