VINE URGIA LA CONSTANȚA! SUNT AȘTEPTATE PLOI TORENȚIALE, DESCĂRCĂRI ELECTRICE, VIJELII ȘI GRINDINĂ

2428
1
VINE URGIA LA CONSTANȚA! SUNT AȘTEPTATE PLOI TORENȚIALE, DESCĂRCĂRI ELECTRICE, VIJELII ȘI GRINDINĂ - fulger11464674923-1496906329.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, un cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe zone din țară, inclusiv Constanța. 


Așadar, începând de azi, de la ora 10,00 și până la ora 23,00 instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în zonele montane, în Transilvania, Maramureș, cea mai mare parte a Munteniei, nordul Olteniei, sudul Moldovei și în Dobrogea.








"În aceste zone vor fi averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă care vor depăși local 20...30 l/mp și pe spații restrânse 50...60 l/mp. Mai ales în sud-estul teritoriului se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină.", spun reprezentanții ANM.


Comentează știrea

STOIAN STANCIU
8 iunie 2017
OFERTA DE LUCRU ACASA

Pentru ce-i interesati OFERTA de luat in calcul.Lucrati acasa pe calculator si castigati bani in functie de realizari,daca doriti informati trimiteti solicitare la email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5705 secunde