VINE IARNA LA CONSTANȚA / Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsoare

3607
1
VINE IARNA LA CONSTANȚA / Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsoare - iarnalaconstanta1061351875643135-1416134322.jpg

Articole de la același autor

Vremea începe să se răcească, pe măsură ce ne apropiem de prima lună calendaristică de iarnă. Meteorologii ne anunță pentru săptămâna viitoare, temperaturi din ce în ce mai scăzute și chiar lapoviță și ninsoare.

Luni, la Constanța, cerul va fi înnorat și sunt așteptate ploi destul de însemnate cantitativ, mai ales după-amiază. Vântul va sufla moderat, dinspre est, iar maxima termică va atinge 10 grade Celsius. Peste noapte, câteva averse vor continua și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 8 grade. Mâine, se mai încălzește puțin, până pe la 13 grade, la fel ca și miercuri, când se vor atinge 14 grade, după care se răcește simțitor, până pe la 7 - 8 grade. Ploile vor continua și joi și vineri. Sâmbătă, însă, valorile termice se vor apropia și mai mult de 0 grade, așa că ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Duminică, vom avea între 2 și 3 grade, cu cer parțial înnorat, iar de săptămâna viitoare, temperaturile negative vor fi prezente aproape în fiecare noapte. 

Comentează știrea

diana
16 noiembrie 2014
venituri suplimentare

Venituri suplimentare de minim 300 dolari/luna prin munca pe calculator la domiciliu 1-2 ore/zi. Cei interesati trimiteti textul INFO la adresa de e-mail [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea de alegeri, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6626 secunde