Vine frigul la Constanța! Meteorologii au transmis o informare de vreme rea, în zilele următoare

4537
Vine frigul la Constanța! Meteorologii au transmis o informare de vreme rea, în zilele următoare - vinefrigul-1570016627.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o informare de vreme rea pentru întreaga țară, în zilele următoare. Sunt așteptate ploi în general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferică, intensificări ale vântului și răcire accentuată.

Începând din această noapte, de la ora 4, și până sâmbătă dimineață, în jurul orei 9, aria ploile va fi în extindere dinspre vest și va cuprinde treptat toată țara. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 15 - 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 de litri pe metru pătrat.

Vor fi și perioade cu fenomene specifice instabilității atmosferice, în a doua parte a zilei de joi, 3 octombrie, în special în Transilvania și Moldova, apoi și în regiunile sud-estice; se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și, izolat, posibil, vijelii și grindină.

Vântul va avea loc și temporar intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 40 - 50 km pe oră.

Vremea se va răci semnificativ pe parcursul zilei de mâine, în vest și nord-vest, iar vineri și în restul teritoriului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.61 secunde