€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

VIN NINSORILE ȘI LAPOVIȚA! Temperaturile vor scădea și până la -15 grade Celsius

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Meteorologii anunță că vremea se răcește săptămâna aceasta și sunt așteptate ploi, lapoviță și ninsori. Temperaturile vor scădea și până la -15 grade Celsius.


Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea se va răci din a doua parte a nopții de luni spre marți. În a doua zi a săptămânii, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice vor fi în scădere spre mediile caracteristice perioadei.

Meteorologii mai spun că în regiunile vestice, centrale, nordice și la munte vor predomina ninsorile, iar în este și sud-est se vor semnala ploi.

Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari în sud, centru și pre crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 9 grade, iar cele minime se vor situa între -7 și 3 grade.


Până la sfârșitul săptămânii, valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei.

Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată anunță că în săptămâna 18 februarie – 25 februarie, temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Precepitațiile vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și în general apropiate de cele normale în restul țării.

În debutul lunii martie s-ar putea înregistra temperaturi ușor mai coborâte decât cele mai specificie mai ales în jumătatea estică a țării.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1103 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7632 secunde