€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Vilă cu două etaje, pe promenada de la Cazinoul Mamaia

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Terasele de pe promenada din Mamaia încep, ușor - ușor, să se transforme în minihoteluri. Deja, de-a lungul promenadei au apărut hoteluri, unele chiar cu șapte, opt etaje. Acum, investitorii vor să-și transforme terasele și restaurantele în spații de cazare.

Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța se va întruni, miercuri, 17 aprilie, pentru a discuta solicitarea unei firme pentru a ridica o vilă cu două etaje în zona Cazinoului din Mamaia. SC Edilservis SRL cere emiterea acordului de consultare publică pentru Planul Urbanistic de Detaliu ce propune construirea unui imobil cu două etaje, cu destinația alimentație publică și cazare, în stațiunea Mamaia, zona Cazino, terasa 7-8.

Potrivit proiectului propus de arhitecți, la parter vor fi o terasă și un restaurant mic, iar la etaje vor fi camere pentru închiriat. În total, vor fi cel puțin 20 de spații de cazare cu câte două locuri. Nu se precizează însă unde anume vor fi realizate locurile de parcare pentru turiști, în cazul în care aceștia vor veni la mare cu mașinile personale. Se spune însă că amplasamentul are acces facil din arterele importante de circulație din zonă, adică bulevardul Mamaia. Accesul pietonal se va face pe trotuarele aferente, accesul pietonal la teren se face din promenada Cazinoului din Mamaia și din aleile pietonale cu acces la zona de parcare a fostului cinema de vară „Albatros”.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6368 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7128 secunde