Vijelie la Constanța. Autoritățile atenționează că pericolul nu a trecut. Constănțenii trebuie să rămână în alertă

814

Articole de la același autor

Avertizările Centrului Meteorologic Regional Dobrogea arată că în perioada 7 octombrie, ora 09:00 – 8 octombrie, ora 09:00 vor fi cantități cumulate care vor depăși 50-70 l/mp. Vântul va sufla cu viteze ce se vor încadra între 50 - 70 km/h, în timpul nopții la rafale chiar de 90 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 11 – 12 grade Celsius, iar cele maxime între 14 – 15 grade Celsius.


În acest sens, Primăria municipiului Constanța informează constănțenii că reprezentanții Serviciului Gestionare Spații Verzi sunt și la această oră pe teren. De asemenea, încă de ieri au fost pregătite diguri gonflabile în zonele inundabile din municipiu, iar astăzi încă 2 diguri pe str. Onești și str. Dragoslavelor, precum și balize reflectorizante, iar sacii de nisip au fost amplasați în locurile stabilite. În același timp, azi-dimineață, începând cu ora 07.00, echipele Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei și reprezentanți ai firmei de salubrizare Polaris M Holding SRL au acționat împreună cu echipe ale SC RAJA SA pentru ridicarea frunzelor și a nisipului și pământului depuse în gurile de canalizare.


Insistăm în continuare cu rugămintea adresată constănțenilor de a evita deplasările, de a nu staționa autovehiculele în dreptul gurilor de canalizare pentru a nu face dificilă intervenția utilajelor ori în dreptul copacilor sau al crengilor uscate pentru a preîntâmpina avarierea acestora. De asemenea, facem apel către constănțeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum și a imobilelor aflate în construcție, să se adăpostească în sediile diverselor instituții publice sau alte imobile care prezintă siguranță. 


Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon: Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055; Dispecerat Serviciul Administrare Spații Verzi – 0722545366/ 0241/488171; Dispecerat Poliția Locală – 0241/484205; Dispecerat S.C. RAJA S.A. - 0241/924. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.571 secunde