€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Viitorii maiștri militari și-au reluat cursurile

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Și la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” a început școala. În prima zi, cei 37 de elevi din anul I, dintre care 33 de băieți și patru fete, precum și cei 55 de elevi din anul al doilea (51 de băieți și 4 fete) și-au ocupat locurile în formație și au defilat pe platoul instituției militare de învățământ, care va sărbători, pe data de 8 octombrie, 121 de ani de tradiție.

Precizăm că elevii din anul al doilea au efectuat vara aceasta, la bordul Navei-Școală „Mircea”, stagiul militar de instrucție și au parcurs 2.500 de mile marine în cele 21 de zile petrecute în apele a cinci mări. Pe timpul escalelor în porturile Bari (Italia), Tivat (Muntenegru) și Pireu (Grecia), viitorii marinari militari au arborat drapelul României și au participat la activități de reprezentare a țării.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7514 secunde