Video VIDEO SUPERB! Reacția unui bebeluș cu probleme de auz când aude pentru prima dată

2375
2
VIDEO SUPERB! Reacția unui bebeluș cu probleme de auz când aude pentru prima dată - hqdefault-1523040309.jpg

Articole recomandate

Momentul în care un bebeluș aude pentru prima dată vocea mamei lui, datorită noilor sale aparate auditive, a fost surprins, iar imaginile au devenit virale.


Bebelușul s-a născut cu o afecțiune gravă la nivelul urechilor, care a dus la pierderi severe ale auzului. După ce aparatul îi este fixat în urechiușe de către medic, micuțul se uită cu uimire la mama lui când îi aude pentru prima dată vocea.


Anterior, acesta plânge cât timp medicul îi montează aparatele în urechi, dar se oprește brusc când aude primul "salut" al mamei sale.




Comentează știrea

Petre
6 aprilie 2018
Auzul

Imi pare bine ca se gasesc soluții pentru bebelușii. .totusi ei fiind asa mici vor smulge aparatul de la ureche findcă nu înțelege ce e...si stie că nu face parte din ființa lui.. nu se pot face aparatele pentru bebelușii sa fie mai fixe. .mai ascunse ..mai ferite de a fi smulse si aruncate ....sau chiar udate.. copil pune mana murdar de mâncare ..sau transpiră frf mult...si eu port aparat de 30 de ani și imi dau seama ce inseamna recuperarea unui auz ..totusi la bebelușii aceste controale de audiograme trebuiesc făcute des pentru ca se poate perfecționa auzul în tim ce poartă aparatul sau poate cădea auzul si mai rau findca stim ca si creierul e implicat nu numai urechia..o operație la ureche uneori e indicată dacă e vorba de iti da sau o malformatii ..poate ca se pot face minuni si copilul poate auzi dupa operatie....

Petre
6 aprilie 2018
Suzul

Tin sa corectez mesajul anterior ....m am referit la otite...si alte boli ale urechii pe care bebelusii le iau din mediul ambiant mai ostil uneori pentru sanatatea lor ..deci dupa aceia m.am gândit la malformatii si alte boli poate reeditare.. sau nu stiu medicii stiu mai bine poate chiar pe sistem nervos.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0008 secunde