Video VIDEO. Ministerul Afacerilor Interne, mesaj de susținere pentru tricolori și concurs pentru suporteri

234
VIDEO. Ministerul Afacerilor Interne, mesaj de susținere pentru tricolori și concurs pentru suporteri - politiaromania-1465905016.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți pompieri, polițiști și chiar luptători ai trupelor speciale au transmis mesaje de susținere pentru echipa națională în "lupta" pe care "tricolorii" o duc în Franța, pentru calificarea din faza grupelor a turneului final Euro 2016. De asemnea, MAI a pus la dispoziție și un concurs în urma căruia un suporter poate câștiga o minge oficială de joc, cu semnăturile tuturor jucătorilor echipei naționale. 


"#MAI participă la misiunile de menținere a siguranței suporterilor români prezenți în Franța la meciurile EURO2016, dar și a celor care rămân acasă și aleg să vadă meciurile Campionatului în locuri aglomerate. Fii și tu alături de tricolori! Transmite un mesaj de #susținere pentru Echipa Națională de Fotbal a României, printr-un comentariu la această postare, pe pagina MAI, și poți câștiga o minge EURO2016 semnată de jucătorii Naționalei. Comentariile de încurajare pot fi postate până joi, 16 iunie, ora 9.00. Câștigătorul va fi decis în urma unei trageri la sorți care va avea loc vineri, 17 iunie, la ora 10.00, cu ajutorul site-ului www.random.org", anunță Ministerul Afacerilor Interne. Extragerea numărului și anunțarea câștigătorului vor fi transmise live pe pagina de Facebook a MAI vineri, 17 iunie, la ora 10.00. Câștigătorul va fi contactat prin mesaj privat pentru stabilirea detaliilor privind modalitatea de a intra în posesia premiului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8697 secunde