Video VIDEO / Iarnă în toată regula! Zăpadă de câțiva centimetri în România

819
VIDEO / Iarnă în toată regula! Zăpadă de câțiva centimetri în România - zapada-1507370209.jpg

Articole recomandate

Traficul rutier pe DN 67 C se desfășoară, sâmbătă, în condiții de iarnă, între Novaci și Rânca, județul Gorj. Transalpina, între Rânca, județul Gorj, și Obârșia Lotrului, județul Vâlcea, este închisă temporar, stratul de zăpadă depus fiind de doi centimetri.


Potrivit reprezentanților Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, drumarii acționează și împrăștie material antiderapant pe carosabil, în zona montană Rânca.

"Stratul de zăpadă este, în decor, de aproximativ doi centimetri. Un utilaj cu lamă și răspânditor acționează pe traseul Novaci-Rânca. Se acționează cu material antiderapant. Nu este zăpadă pe carosabil, dar acționează preventiv, pentru a evita apariția ghețușului pe partea carosabilă. Mai sunt pregătite două utilaje să intervină, dacă este cazul. Începând de sâmbătă, în urma codului portocaliu emis de Administrația Națională de Meteorologie, cod ce anunță căderi de zăpadă și viscol la peste 1.600 metri altitudine, pentru sectorul de drum cuprins între km 34+500 și km 59+800 al drumului național DN 67C, între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, s-a luat decizia restricționării totale a traficului", au declarat reprezentanții SDN Târgu-Jiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2302 secunde