VIDEO/ "Gigacaloria - boală sau blestem?". Constănțenii vor să afle ce planuri au autoritățile locale cu CET-ul

411
2
VIDEO/
Mai mulți reprezentanți ai asociațiilor de proprietari au participat duminică, la o dezbatere organizată de Forța Civică Constanța cu tema "Gigacaloria - boală sau blestem?". Deși au fost invitați și reprezentanții Primăriei Constanța și cei ai RADET-ului, aceștia nu au venit la discuțiile care au vizat modalități de a reduce prețul gigacaloriei pentru populația municipiului. 


Reprezentanții asociațiilor de proprietari și-au arătat supărarea vizavi de faptul că prețul gigacaloriei în municipiul Constanța este unul din cele mai mari din țară, subliniind faptul că de subvențiile oferite de primărie beneficiază, în multe cazuri, persoane care au și câte două mașini per familie și alte proprietăți. Aceștia au susținut că subvenția ar trebui acordată întregii populații, astfel încât să nu se mai facă diferențe pe bază de venit. 


În cadrul discuțiilor s-a abordat și tema oportunității preluării sucursalei Constanța a CET de către autoritățile locale. Deputatul Dănuț Culețu, președintele filialei constănțene a partidului Forța Civică, a subliniat faptul că, orice astfel de decizie care vizează întreaga populație a municipiului trebuie făcută după consultarea constănțenilor. "Fac un reproș public autorităților locale vizavi de faptul că oamenii nu sunt în temă cu intențiile Consiliului Local și viziunea asupra acestei preluări. De ce nu se face public demersul, să spună ce vor să facă cu CET-ul și ce avantaje vor fi pentru populație. Dacă se procedează de maniera aceasta, fără să fie făcute dezbateri, este ca și cum au ceva de ascuns!", a fost de părere Dănuț Culețu.




Comentează știrea

jean
17 februarie 2013
oras terminat psihic si ciuntit

cred totusi ca la noi in constanta este cea mai ,, Ieftina '' gicacalorie , propun consilierilor locali ai acestui castru roman sa ridice pretul la 200 de euro per Gcal. Am o propunere pentru Marele si Inteleptul primar Mazare de port sa interzica circulatia masinilor prin oras chiar sa le ridice si sa le duca in afara orasului sa le arunce in canal dunare marea neagra deoarece parcari nu avem in schimb contruieste blocuri peste spatii verzi , parcuri doar JEGUL din tabacariei plin de rahati de caine si eventual poate sa mai construiasca si cateva bordeluri si magazine de vise pe micile spatii care au mai ramas , bordeluri tip bancomat - o cabina pe strada intri ..........din picioare si pleci poate astfel va fi satisfacuta pofta marelui primar si ganditor al prostimii care l-a votat .

Acaru' Paun
18 februarie 2013
pret gigacalorie

Poi hai sa vedem cum sta treaba: este suficient ca sa fim vanduti in continuare de marea majoritate a alegatorilor beneficiari unei pungi de gheare de pui, o sticla de ulei pe luna si un kil de zahar, ca sa-si faca sleahta de parveniti jocurile in continuare. Io i-as da in judecata pentru tradare si pentru complicitate la furt! Cata vreme hodorogii ne stabilesc viitorul, o s-o ducem la fel in continuare. Sediscuta despre proiecte de lege referitoare la votul de la 16 ani, ar trebui sa se discute si de interzicerea votului la pensionari!!! Astia ne ingroapa orasul si tara!!!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce suferințe arată somnolența
Vineri, 04 Ianuarie 2013
Stire din Sănătate : Chinurile herniei de disc
Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Sănătate : Măsuri de prevenire a hepatitei A
Pagina a fost generata in 0.723 secunde