€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Video. Elev filmat în timp ce amenință o profesoară: „Stai să vezi ce o bat când iese din școală!”

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un tânăr în vârstă de 20 de ani, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea, este cercetat penal pentru amenințare, după ce în spațiul public a apărut o filmare în care îi cere unei profesoare să justifice o notă pe care i-a acordat-o și îi spune acesteia: ”Să te vedem noi pe stradă când ieși din școală!”. De asemenea, Consiliul Profesoral al liceului se întrunește azi și discută cazul, scrie News.ro.


Polițiștii din Vâlcea s-au autosesizat și fac cercetări în cazul unui elev care amenință o profesoară, incidentul fiind filmat.

Fapta a avut loc, joi, în timpul unei ore de curs de la clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea, iar pe filmarea postată pe Facebook se vede și se aude un tânăr care-i spune profesoarei: ”Arătați-mi și mie unde am greșit. Doamnă, sunteți profesoară și trebuie să-mi arătați unde am greșit. Citește acolo! Citește și mie, arată ce-i greșit” îi spune elevul cadrului didactic.

În momentul în care profesoara îi spune că o să-i scadă nota la purtare, elevul îi răspunde: “Eu zic să te gândești mai bine! Da" mai citește o dată lucrarea”.

Când profesoara îi atrage atenția că nu se cuvine să nu folosească pluralul politeții, tânărul spune: “Ba vorbesc cum vreau eu!. Mai citește o dată lucrarea! Să te vedem noi pe stradă când ieși din școală!”, citează digi24.ro

„Stai să vezi ce o bat când iese din școală!”, spune elevul, adresându-se colegilor săi care-l întreabă dacă a primit nota 2.

Inspectorul școlar general adjunct din cadrul IȘJ Vâlcea, Vetuța Ciocan, a declarat pentru News.ro, că vineri se întrunește Consiliul Porfesoral al liceului în care a avut loc incidentul, pentru a lua în discuție cazul elevului și sancțiunile care ar putea fi aplicate.

Tânărul, care este din localitatea Ocnele Mari, are 20 de ani, a rămas repetent în anul 2016 și a fost reînscris la liceu în acest an școlar. El a fost ridicat de poliție de la domiciliu, vineri dimineață, și dus la audieri.


SURSA: digi24.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37465 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2167 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6952 secunde