Video VIDEO / Copil bătut la școală de trei mămici. Directoarea Școlii nr. 28 "Dan Barbilian", cercetată disciplinar

701
7
VIDEO / Copil bătut la școală de trei mămici. Directoarea Școlii nr. 28

Articole recomandate

Incidentul petrecut ieri la Școala nr. 28 "Dan Barbilian" din Constanța, una dintre unitățile de învățământ de prestigiu din Constanța, a scos la iveală faptul că în școală nu era respectat regulamentul de Ordine Interioară – ROFUIP. Astfel, se pare că profesorul care ar fi trebuit să fie de serviciu pe hol nu era prezent și directorul școlii nu ar fi reacționat cu promptitudine.

"Un director trebuie să aibă prezență de spirit. Doamna director nu a procedat corect. Este o acțiune gravă din partea unui director. În primul rând, regulamentul impune prezența unui profesor de serviciu pe hol. Unde era acesta? Mămicile respective au venit în pauză, au venit chiar să depună o sesizare, după care s-au hotărât să își facă singure dreptate. Dacă profesorul de serviciu s-ar fi aflat pe hol nu s-ar fi petrecut așa ceva", a declarat, pentru "Cuget Liber", inspectorul școlar general Petrică Miu.


Potrivit acestuia, directorul Școlii nr. 28, Doina David, va fi cercetată disciplinar și în zilele următoare, Consiliul de Administrație al ISJ Constanța va stabili ce măsuri va lua împotriva acesteia.



Comentează știrea

Alex
31 ianuarie 2018
miu miu

Zau ma miu...pai ce profesorul e gardian...paznic???....si cine mă rog a stabilit că profesorul e musai să stea pe hol??:...pai bă miu la orice organizație, societatea, scoală,etc....din lumea asta inginerii, profesori...stau de pază si sunt gardieni profesionisti pentru orice handicapat care intră si are ele in minte sa bată pe cineva???...păi nu mai bine tu, primarul si partidul tău de handicapați ați asigura prin oameni calificați paza și protecția scolii???

grabitul
31 ianuarie 2018
ce te mai grabesti mai miule

repede pe ultima suta de metri, sa mai faci si tu un rau, da-i drumul la catedra

Constantean
31 ianuarie 2018
wooww

CIne stie ce o fi facut "smecherasul"? Poate le-a agresat copii in scoala? Ca politia oricum nu ii facea nimica ca doar e minor

Nela
31 ianuarie 2018
minor

Si daca faceau sesizare nu se intampla nimc............ptr ca atat directorul scoli cat si politia nu fac nimc , doar ii auzi ca nu au cadrul legal sa faca ceva si ca o sa il sanctioneze , evident verbal iar acel nesimtit ptr ca nu pot sa il numesc copil ar fi meritat mult mai mult decat au facut acele doua mamici , ar fi trebuit calcat in picioare ca sa invete minte sa nu se creada zmeu ptr ca are niste pramati de parinti. Felicitari acelo 2 mame care au luat atitudine si ii transmit autorului acestui articol sa termine cu pupatul undeva si cu aceste cacaturi de ONG.......care tot apara tot felul de drepturi de rahat.

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Părinte de copii
31 ianuarie 2018
Demisia Directoarei

In școală se întâmplă o grămadă de nereguli : camerele de supraveghere de forma , profesorii sunt la fumat afară , profesori care lipsesc de la ore și sunt înlocuiți de bibliotecara scolii care mai nou meditează elevii claselor de a opta la matematica !!! Ar trebui o ancheta in școală sa vedeți neregulile pr care cei de la conducere se fac ca nu le observă !!! Sa nu mai vorbim si de violentele din această scoala ,daca conducerea ar fi fost capabila sa respecte reg. de ordine interioară nu se ajungea aici !!!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Stire din Social : A fost cutremur!
Pagina a fost generata in 1.7501 secunde