€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

VIDEO / COPIII DIN CONSTANȚA ÎȘI APĂRĂ DREPTUL DE A AVEA LOCURI DE JOACĂ: "Nu ne distrugeți copilăria!"

Ştire online publicată Joi, 14 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
România este țara prostestelor, cel puțin în ultimele luni. Și nu numai oamenii mari protestează, ci și copiii: pentru locuri de joacă și pentru dreptul de a se bucura de copilărie. Cei mici scandează mesajul: "Nu ne furați copilăria!", în speranța că vor sensibiliza autoritățile competente, pentru a nu le lua bucuria de a avea un parc, un loc al lor sau un spațiu unde să se simtă în siguranță atunci când ies la joacă. 


"Copiii protestează! Ieri, angajații Primăriei au venit să dezafecteze și locul de joacă din Faleză Nord, însă locuitorii din zonă s-au opus. În această dimineață am fost plăcut surprinși să vedem cum copiii iși apără dreptul la copilărie. Ei nu vor ca locul de joacă să fie dezafectat, micșorat, distrus după cum vor autoritățile.  Două terenuri în suprafață totală de 1300 mp (adica 1/4 din suprafața actuală) este prevazută pentru modernizarea locului de joacă in prima etapa de modernizare; etapă pentru care domnul primar refuza să ne dea un termen de realizare. Mai întâi il distrug, când și cum îl va reface nici el nu știe.", este mesajul postat pe pagina de Facebook "Locuri de joaca din Constanta".

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7418 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3939 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8295 secunde