VIDEO. ȘAPTE SCENE, PESTE 100 DE ARTIȘTI ȘI DISTRACȚIE DIN PLIN! Cel mai mare festival pe nisip din Europa, în această vară, la Constanța

5395
4
Vara aceasta, Constanța va fi polul distracției. Astăzi, administrația locală, prin vocea primarului Decebal Făgădău, a anunțat că în perioada 7-9 iulie, pe plaja din Faleză Nord va avea loc Festivalul "NeverSea".
Distracția se va întinde pe 200 000 metri pătrați, mai exact șapte scene, și va aduce laolaltă peste 100 de artiști celebri. 
Asta pentru că se doreste a fi cel mai mare festival pe nisip din Europa.  
Bugetul alocat marelui eveniment este de peste 5 milioane de euro. De miercuri se pun în vânzare abonamentele, cu prețuri cuprinse între 200 și 490 lei.
"Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA își va deschide porțile, pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Cei peste 100 de artiști internaționali de top, dar și personajele fantastice marine, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie", susțin organuzatorii marelui eveniment.

Comentează știrea

ha ha
10 aprilie 2017
so

Aveti festival...dar drumuri de acces pe plaja.. potecutze ..si rape..cum o sa luati avize de la pompieri cand nu puteti evacua lumea insiguranta....aviz sri si restu cand vine tero si da cu bomba...

O nordica din faleza
10 aprilie 2017
Festival

Serios, domnule primar? Pe unde va fi accesul pe plaja al participantilor? Rapa are granita naturala marea. Si locuitorii zone ce fac? Pleaca de acasa cu cortul? Pune dopuri de ure hi copiilor? Care ziceati ca este limit a admisa a decibelilor? Pe unde va zburda Salvarea si Politia sa adune drogatii si betivii de la festival? Vai de capul nostru!!! Tichia de margaritar ne lipsea... Ma apuca asa o lehamite... Aveti o camera in plus in locuinta d-voastra? Facem un schimb onorabil. Va ingaduim sa participati la festival din balcoanele noastre!

Ami
11 aprilie 2017
Cine?

Trecând peste subiectul "amplasare", de miercuri se pun bilete la vânzare ?! și totuși cine sunt acei peste 100 de artiști cunoscuți ?!

Bossmann
13 aprilie 2017
NEVERSEA

Oricum dumneavoastră veți viziona din propriul balcon și asculta muzica pe gratis, doar din simplele taxe pe care le dați lunar către primăria Constanța. Să vedem ce o să facă ceilalți constănțeni care vor vrea să participe și nu vor avea posibilitatea să dea 200 lei pe o zi sau 420 pe mai multe, ca să aibă acces pe plajă. Nici nu vreau să-mi imaginez ce harababură va fi. Oricum, din banii strânși poate face ceva și primarul ăsta pentru oraș, însă cam am mari dubii de la capitaliștii postdecembriști!

Răspuns la: Festival
Adăugat de : O nordica din faleza, 10 aprilie 2017
Serios, domnule primar? Pe unde va fi accesul pe plaja al participantilor? Rapa are granita naturala marea. Si locuitorii zone ce fac? Pleaca de...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3475 secunde