Video VIDEO. Ajuns erou național după ce i-a ucis pe agresorii sexuali ai fiicei sale

7207
VIDEO. Ajuns erou național după ce i-a ucis pe agresorii sexuali ai fiicei sale - dedrys-1515576080.jpg

Articole de la același autor

În lumina ultimelor întâmplări legate de pedofilul în uniformă, din București, presa ne aduce aminte de un caz incredibil petrecut în urmă cu zece ani, în Lituania.


"Cazul Drasius Kedys" a fost unul care a făcut vâlvă în întreaga Europa, în anul 2008, atunci când lituanianul Drasius Kedys (38 ani) a ales să-și facă singur dreptate și să-i ucidă pe cei care îi supuneau fata de patru ani unor sodomități greu de închipuit. Mama fetei, împreuna cu sora sa, o ofereau pe cea mică unor oameni importanți din pătura lituaniană, drept sclavă sexuală. Tatăl a avut puterea să își asculte fata cum povestește cu lux de amănunte chinul prin care trecea de fiecare dată când mergea la mama sa în vizită. 


"Obișnuiam să venim aici, la hotel. Mami venea și ea dezbrăcată. Rămânea în chiloți și sutien. Și ei – Andrius, Jonas și Aidas, o fotografiau. Apoi mă atingeau pe mine. Mă lingeau, se jucam cu corpul meu, apoi mă puneau să-i ling…", spunea micuța, continuarea fiind greu de reprodus.


Acesta a urcat înregistrarea pe internet (youtube, facebook), a făcut peste 200 de copii și le-a trimis către toată presa lituaniană dar și pentru instituțiile statului. A trimis scrisori chiar și Parlamentului European, ținând cont de faptul că cei acuzați erau judecători și politicieni. Din păcate, fără nici un rezultat. Pedofilii fetei sale au scăpat fără nici măcar o zi de pușcărie.


Distrus de durere, Drasius Kedys, fost luptător de MMA în tinerețe, a decis să își facă singur dreptate. A continuat să trimit scrisori prin care arăta că nu s-a terminat povestea.


"De dragul fetei mele maltratate, de dragul copiilor abuzați și a viitoarelor victime ce ar putea să apară dacă nu pedepsim aceste persoane. Nu va rămâne treaba așa", se arăta în încheierea scrisorilor.


A luat un pistol, iar în luna octombrie a anului 2009 a împușcat-o pe sora mamei copilei, cea care era complice a faptelor îngrozitoare, apoi și-a îndreptat atenția asupra judecătorului Jonas Furmanavicius. Acesta a fost executat cu trei gloanțe, două în testicule și unul în cap. Următorul pe listă era politicianul Andrius Usas, însă poliția a dejucat asasinarea, iar Drasius Kedys a trebuit să fugă din țară. Pe internet, milioane de oameni și-au exprimat simpatia față de el, primind mii de mesaje, unele chiar din România. "Lumea ar fi mai bună, dacă ar fi mai mulți oameni ca Drasius", "Mă rog ca Drasius să fie în siguranță". Există zvonuri care spun că acesta s-ar fi ascuns chiar în România, însă nu există dovezi.


Căutat de Interpol, Drasius Kedys a fost găsit mort, în luna aprilie 2010, în Kaunas. Expertiza medico-legată a constatat că acesta s-a înecat cu vomă. Rudele sunt sigure că Drasius a fost ucis, deoarece corpul său prezenta urme de violență, astfel că au cerut o a doua expertiză. Al doilea diagnostic: intoxicație cu alcool și droguri.


Trei luni mai târziu, politicianul-pedofil Andrius Usas a fost găsit mort într-o mlaștină, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în pădure, iar acesta s-a prăbușit peste el. Procesul în care era cercetat de pedofilie a continuat, iar în 2012 a fost declarat "nevinovat".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Social : Reduceri la biletele de tren
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Social : Noi reguli pentru transplantul uman
Pagina a fost generata in 1.1561 secunde