Video VIDEO. A doua seară de proteste, la Constanţa. Sute de persoane au ieşit în stradă

2522
VIDEO. A doua seară de proteste, la Constanţa. Sute de persoane au ieşit în stradă - untitled-1617028083.jpg

Articole de la același autor



Un nou protest se desfăşoară, la această oră, la Constanţa. Pentru a doua seară consecutiv, la ora 17.00, zeci de persoane s-au strâns în faţa Prefecturii Constanţa, pentru a demonstra împotriva restricţiilor impuse de autorităţi din cauza pandemiei.
Aceştia scandează „Libertate, Vrem să muncim!”. Pe unul dintre afişele ridicate scrie „Libertate, te iubim, ori învingem ori murim!”.


Protestul a fost anunţat pe reţelele de socializare de către Alianţa pentru Unirea Românilor. Reprezentanţii AUR au transmis românilor să se adune în toată ţara. „Oprim nebunia. Luni, ora 17.00, în faţa prefecturii din fiecare judeţ!”, este mesajul distribuit masiv încă de duminică seară, 28 martie.
Între timp,  tot mai multe persoane s-au alăturat protestului. Organizatorii au anunţat că începând cu ora 19.00 se vor deplasa pe principalele bulevarde ale Constanţei.
Cei prezenţi la Prefectura Constanţa au plecat în marş şi s-au oprit în faţa Catedralei Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, unde au spus rugăciunea "Tatăl Nostru". 
De aici, protestatarii au plecat spre principalele bulevarde din Constanta, iar în jurul orei 21.30 au ajuns la sediul PNL Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.7809 secunde