€ 4.7558
£ 5.4847
$ 4.1758

Mai multe ştiri online:

Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

Ştire online publicată Vineri, 24 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Cimitirului Central, de pe străzile Theodor Burada, numerele cuprinse între 20 și 40, Bărăganului și Oborului - tronsonul delimitat de străzile Industriei Mici și București -, și Theodor Burada nr. 24, întrerupere totală.

XXX

În restul județului, tot între orele 8 și 17, sunt anunțate întreruperi în localitatea Crucea, pe străzile Constanței, Zidului, Teiului, Lunga, Turcului, Transformatorului, Poliției, Livezii, Lacului și Argeșului, întrerupere parțială.

În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitățile Traianu și Vadu, întrerupere totală, respectiv Cogealac, întrerupere parțială. De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Cuza Vodă, întrerupere parțială.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7714 secunde