€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Vești proaste! Se scumpește curentul electric

Ştire online publicată Joi, 16 Februarie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
O nouă veste proastă pentru români. După ce a fost anunțat faptul că din luna aprilie ar putea crește prețul gazelor chiar și cu 10 la sută, nici prețul curentului electric nu va mai rămâne la același nivel.

Astfel, este foarte posibil ca prețul energiei electrice pentru populație să crească de la 1 iulie cu 1 - 2 la sută, ca urmare a prețurilor foarte mari de pe bursa de energie din luna ianuarie. Potrivit președintelui Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrileț, „prețul la energie electrică se recalculează la fiecare șase luni, iar următoarea recal-culare va fi la 1 iulie. Considerăm că prețul ori va rămâne la același nivel, ori va fi o ajustare de cel mult 1 - 2% în plus“.

Acesta a explicat că, pentru trimestrul al doilea al anului, se așteaptă o scădere a prețurilor, ca urmare a unei producții mari de energie hidro, eoliană și fotovol-taică, ceea ce va echilibra situația. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7354 secunde