Veşti bune pentru părinţi! 100 de locuri în plus la creșele din Constanța

357
Veşti bune pentru părinţi! 100 de locuri în plus la creșele din Constanța - vestibune-1628600497.jpg

Articole de la același autor

După decizia Guvernului de a permite creșelor să funcționeze din nou la capacitate maximă la insistențele municipalității constănțene, Direcția Generală de Asistență Socială anunță că numărul locurilor din creșe a fost suplimentat cu 100.

Astfel, cele patru creșe care sunt în administrarea Primăriei Constanța, pentru care s-au făcut înscrieri, de la începutul anului școlar vor putea fi frecventate de 215 copii.

Listele cu copiii admiși, în limita locurilor aprobate, vor fi publicate pe site-ul instituției și vor fi afişate la sediul Direcției administrare creșe Constanța, în scurt timp.

„Amintim că, în Constanța în momentul de față funcționează aptru creșe, unele dintre ele funcționând în alte spații pe fondul lucrărilor de reabilitare și alte trei sunt în proces de reabilitare cu fonduri europene. De asemenea, o creșă va fi amenajată cu fonduri din bugetul local și se poartă discuții pentru închirierea altor spații pentru suplimentarea locurilor. Nu în ultimul rând, Primăria Constanța a depus solicitări la Compania Națională de Investiții pentru construirea altor două creșe, în speranța că vor reuși să răspundem nevoilor cât mai multor mame”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6272 secunde