VEȘTI BUNE: există bani pentru creșterile salariale ale profesorilor

275
VEȘTI BUNE: există bani pentru creșterile salariale ale profesorilor - 1-1578430587.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației și Cercetării (MEC), Monica Anisie, a dat asigurări marți că profesorii vor primi în acest an cele două creșteri salariale prevăzute de la 1 ianuarie și de la 1 septembrie și a precizat că există banii necesari în buget, relatează Agerpres.

"Banii sunt prevăzuți în buget, în Legea bugetului. Bugetul a fost aprobat. Nu înțeleg de unde să apară așa ceva. Ministerul Educației are prevăzut în buget banii (n.r. - pentru creșterile salariale) și pentru 1 ianuarie și pentru 1 septembrie. (...) Nu înțeleg de unde a pornit treaba aceasta, mai ales că Legea bugetului a fost promulgată. (...) Noi am prevăzut în buget banii respectivi. (...) Îi asigur pe colegii mei că vor fi aceste creșteri salariale", a declarat ministrul Educației.

Monica Anisie a spus că Ministerul Finanțelor și-a dat acordul atunci când s-a propus bugetul cu cele două creșteri salariale. Reprezentanta MEC a precizat că PNL respectă Legea salarizării. "Noi am spus dintotdeauna: PNL respectă Legea salarizării. (...) Să lăsăm faptele să vorbească, și nu manipulările altora", a mai afirmat demnitarul.

În presă a apărut marți informația potrivit căreia profesorii nu ar mai primi majorarea salarială de la 1 septembrie și că nu ar fi bani suficienți în buget.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6142 secunde