Vedetele care au ajutat Crucea Roșie să strângă alimente pentru nevoiașii Constanței

Joi, 12 Aprilie 2012
521

Articole de la acelaşi autor

Miercuri seară, la hipermarketul Real I, din Constanța, Crucea Roșie Română a organizat, în cadrul programului național "Banca de Alimente", un spectacol, secondat apoi de un concurs al vedetelor Ovidiu Lipan Țăndărică, Aneta Stan și Stelu Enache, care au avut misiunea de a convinge cât mai mulți cetățeni să doneze alimente pentru cei nevoiași. Evenimentul, prezentat de Iuliana Tudor, voluntar de onoare al Crucii Roșii Române, urmărită îndeaproape de directorul general al Societății Naționale de Cruce Roșie, Ioan Silviu Lefter, i-a avut printre invitați pe primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, medicul Vasile Sârbu și șeful Comisariatului pentru Societate Civilă, George Ghiordănescu.

Cele trei vedete au coordonat trei grupuri de voluntari și, timp de 40 de minute, au încercat să convingă tot mai multe persoane aflate la cumpărături în hipermarket să doneze alimente pentru familiile nevoiașe.

La final, echipa câștigătoare a fost declarată cea a Anetei Stan. S-au strâns astfel câteva sute de kilograme de alimente, care vor ajunge în următoarele zile la familiile nevoiașe din tot județul Constanța. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1994 secunde