VEȘTI PROASTE DE LA METEOROLOGI! Un val de GER POLAR lovește Europa. Cum se va schimba vremea în România

3251
1
VEȘTI PROASTE DE LA METEOROLOGI! Un val de GER POLAR lovește Europa. Cum se va schimba vremea în România - 800x015105831775d74a93c-1510643945.jpg

Articole recomandate

Un val de ger polar a pătruns în Europa, iar la începutul săptămânii va antinge zona Mediteranei și Balcanii. Vor avea loc căderi masive de zăpadă în Alpi, dar și în vestul Sloveniei, în Croația, Bosnia, Serbia, Muntenegru și este posibil ca frontul de aer rece să ajungă și în România.


În centrul Europei, temperaturile vor fi cu 5-8 grade Celsius mai scăzute decât media normală pentru această perioadă. Unele condiții meteorologice severe vor apărea de-a lungul frontului rece cu ploaie care se schimbă în zăpadă destul de aproape de zonele joase, la nivel local, în special în peninsulă Balcanică, potrivit Sever Weather.


În România, pentru începutul acestei săptămâni, Agenția Națională de Meteorologie a emis coduri galbene și portocalii de vânt puternic pentru 12 județe. Săptămâna începe cu valori peste medie pentru luna noiembrie, dar la sfârșitul ei vom vedea o răcire a vremii, iar temperaturile nu vor depăși 10 grade Celsius, pe timpul zilei. Pe timpul nopții, vor fi doar temperaturi negative. 


Comentează știrea

SNEURONUL
14 noiembrie 2017
DESPRE SUBIECT

Poate se trezesc si cei de la Midia, sa termine odata cu livrarea cocsului numai pentru angajati. Daca domnii de acolo "nu stiu" majoritatea vand cocsul la suprapret ( avand exclusivitate) pe piata neagra. Sau poate stiu si scapa ei de plata bonusurilor de Craciun !!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Noiembrie 2017
Stire din Social : Se anunță ploi, la Constanța!
Pagina a fost generata in 1.0927 secunde