VEȘTI PENTRU CEI CARE VIN LA MARE! Cum va fi vremea la Constanța, în următoarele două săptămâni

1639
VEȘTI PENTRU CEI CARE VIN LA MARE! Cum va fi vremea la Constanța, în următoarele două săptămâni - caniculavaracalduraapafantanaart-1500360301.jpg

Articole recomandate

Regimul termic va rămâne unul în general cald pentru această perioadă, cu temperaturi ce vor oscila între 27 și 35 de grade, în funcție de fiecare regiune, iar probabilitatea pentru apariția precipitațiilor, slabe cantitativ, va fi mai ridicată în ultimele zile din luna iulie, conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), aferentă perioadei 17 - 30 iulie, dată luni publicității.


În zona Dobrogei, vremea va intra într-un proces de încălzire, ce se va menține până spre finalul primei săptămâni, când media temperaturilor maxime va ajunge la 31 — 32 de grade, iar a celor minime se va situa în jurul valorii de 20 de grade. În intervalul 24 — 30 iulie, regimul termic nu va avea variații semnificative, vremea urmând să se mențină călduroasă, cu maxime de 30 — 31 de grade și minime de 20 de grade. Ploi de scurtă durată vor mai fi posibile la începutul intervalului și după data de 28 iulie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1855 secunde