Vama Veche declară competiție deschisă stațiunii Mamaia!

535
1
Vama Veche declară competiție deschisă stațiunii Mamaia! - vamavechesalvamarplaja140-1484235603.jpg

Articole de la același autor

Începând de anul acesta, agenții economici din Vama Veche și Limanu plătesc taxă de promovare a stațiunii. Astfel, banii adunați vor fi folosiți de către Asociația Litoral - Delta Dunării și Primăria Limanu pentru promovarea turismului în cele două localități. 


Modelul este același ca și cel din Mamaia, implementat în anul 2013. Astfel, Vama Veche devine cel mai nou brand turistic preluat în management de destinație de Asociația Litoral - Delta Dunării. 


"Aruncăm mănușa! Declar competiție deschisă între Mamaia și Vama Veche, în sensul că ne alăturam strategiei Asociației Litoral - Delta Dunării și facem echipă pentru promovare la târguri și evenimente naționale și internaționale. Veți vedea Vama Veche în premieră la târgurile de turism și, pentru că înțelegem că avem nevoie de buget pentru a egala și depăși rezultatele campaniei Mamaia Style, am decis să preluăm și noi modelul introducerii taxei de promovare, așa cum a fost implementat la Mamaia. Devenim, astfel, a doua primărie de pe litoral și a patra din țară cu un model special de promovare, care ne va permite să creăm evenimente, să realizăm primele noastre materiale de promovare, filmul oficial de promovare Vama Veche, infotrip-uri cu agenți de turism și presă și să ne prezentăm la târgurile de turism alături de toți ceilalți membri ai Asociației Litoral - Delta Dunării", a explicat Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu. 


v v v


La rândul lor, investitorii par încântați de decizia autorităților locale. 


"Am susținut cu tărie importanța alipirii la Asociația Litoral - Delta Dunării și de aceea ne-am și constituit într-o asociație a celor mai reprezentantivi operatori economici din Vama Veche și regiune. Susținem cu încredere introducerea unei taxe de promovare care să aducă și pentru Vama Veche rezultatele pe care le-am văzut cu toții la Mamaia. Nu poți construi strategie, promovare și dezvoltare pentru o destinație turistică dacă nu ai buget. Ni-l constituim și îl vom administra după modelul care deja s-a consacrat și așteptăm cu nerăbdare să ne facem prima prezență la târgul de turism al României, alături de toate celelalte stațiuni de pe litoral, într-un show Vama Veche Style!", a declarat și Mugur Cristea, pre-ședintele Asociației Investitorilor din Vama Veche, organizație înființată la finalul anului trecut. 


Comentează știrea

a-mirabilis
13 ianuarie 2017
vamaiotul hedonist cu cort

Vama Veche a devenit cunoscuta prin atmosfera hedonica,boema,salbatica, libera de prejudecati ,minimalista,.Turisti fara masini fitoase,cupluri tinere cat despre ,,sugar dating''mai rar sau deloc.In urma acestei ,,promovari''fiti sigur ca multi boemi,minimalisti iubitori de natura nealterata vor ,,emigra'' spre nord Corbu,Periboina,si de ce nu Sahalin,Sf.Gheorghe,Sulina.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.5449 secunde