Val de CANICULĂ ÎN ROMÂNIA. Cum va fi vremea în următoarele zile

445
Val de CANICULĂ ÎN ROMÂNIA. Cum va fi vremea în următoarele zile - caniculasoarecaldura1528712560-1565161930.jpg

Articole recomandate

România va fi lovită de un val de caniculă. Meteorologii ANM anunță că vremea se încălzește treptat, de la o zi la alta, iar furtunile apar în fiecare după-amiază în zilele urmatoare, scrie romaniatv.net


Vremea va fi cãlduroasã, miercuri, în cea mai mare parte a țãrii, iar în orele amiezii, izolat canicularã în sud și vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la munte și în extremitatea nordicã a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zonele montane, iar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 34 de grade, cu valori izolat mai ridicate, în jurul a 35 de grade, în Câmpia de Vest și Câmpia Românã, unde și indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și posibil depãși pragul critic de 80 de unitãți. Minimele termice se vor situa între 10 grade în depresiuni și 23 de grade în Dealurile de Vest. Presiunea atmosferică va fluctua ușor la valori mai mici decât cea normalã.

LA BUCURESTI: Vremea va deveni cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 32...34 de grade, iar cea minimã de 16...19 grade.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi cãlduroasã, canicularã la amiazã, local în Câmpia Românã și izolat în rest, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în regiunile nordice și centrale, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade.

LA BUCURESTI: Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 35 de grade, iar cea minimã de 17...20 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI: Valorile termice vor scãdea ușor, dar vremea se va menține cãlduroasã în majoritatea regiunilor, canicularã la amiazã pe arii restrânse în sudul țãrii și cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, mai ales dupã-amiaza și seara, când local în nord-est și centru și pe arii restrânse în restul teritoriului se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat vor fi cantitãți de apã mai însemnate și condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade.

LA BUCURESTI: Vremea se va menține cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, când disconfortul termic va fi în continuare ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 34...35 de grade, iar cea minimã de 19...21 de grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Vremea va rãmâne cãlduroasã în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara, când izolat, cel mai probabil în regiunile sudice și sud-estice, vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în sud-estul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 22 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni.

LA BUCURESTI: Vremea va rãmâne cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 17...19 grade.

De duminică, vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, local canicularã la amiazã, îndeosebi în zonele de câmpie. Probabilitatea de apariție a ploilor de scurtã duratã va fi mai ridicatã la deal și la munte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4757 secunde