"Vă rog să fiți alături de fetița mea!" Un copil din Constanța are nevoie de ajutorul nostru, urgent!

40710
4

Articole de la același autor

O fetiță, în vârstă de 11 ani, din Cumpăna, trece printr-o suferință foarte mare, iar familia ei este disperată, din cauza unei dureri cumplite. Fata a fost diagnosticată cu cancer, de aceea familia sa are nevoie de ajutor financiar pentru a încerca prin toate mijloacele să o salveze.

"Apelez la toți cunoscuții și nu numai. Vă rog să fiți alături de fetița mea de 11 ani, care are o tumoare malignă de gradul 3-4, de tip rabdomiosarcom alveolar cu metastaze izostructurale limfoganglionare. A fost operată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu , iar medicii de aici i-au dat șanse zero. Șansa acestui copil este o clinică din Milano care a acceptat să o opereze din nou și să procedeze conform protocoalelor aferente acestei afecțiuni necruțătoare. Vom pleca cu fetița, astăzi, 16 ianuarie, la clinica din Milano. Vă rog să îi dați o șansă la viața acestui copil, care s-a bucurat aseară că pleacă de la Spitalul Fundeni în Italia, fiindcă în acest spital sunt numai copii bolnavi de cancer, iar ea nu are nimic. Pot pune la dispoziție oricui doreste toate analizele si raportul medical histopatologic rezultat in urma operatiei de la Gr. Alexandrescu.", a spus tatăl fetei, Alexandru Ioniță.

Dacă doriți și puteți să ajutați acest suflet, puteți dona oricât, în conturile mai jos afișate.

"Vă mulțumesc tuturor pentru solidaritate, sprijin sufletesc și financiar. În două zile, am învățat despre România și români mai mult decât într-o viață. Nu știu cât voi putea să vă răspund astăzi la mesaje și telefoane, în câteva minute plec către spital, iar apoi spre aeroport. O sa revin cu informații imediat ce voi putea. Cu stimă, Alexandru Ioniță. Va atașez conturile în lei și euro și poate cunoasteți și o fundație care să ne ajute", mai spune bărbatul.

Cont în euro: RO06INGB0000999905102615. Banca ING.

cod SWIFT: INGBROBU

cod BIC: 606410008

Pe numele Alexandru Eduard Ioniță

Cont în lei: RO16RZBR0000060015650570. Raiffeisen Bank

Pe numele Gabriela Camelia Ioniță

Update: paypal: [email protected]. (V.P.)

Alexandru Ioniță: https://www.facebook.com/alexandru.ionita.796?fref=ts

Comentează știrea

Ion
16 ianuarie 2017
Ajutor umanitar?

Cancerul este o boala definitiva/ la parinti nu le ajung banii de tigari si alcool?

diriginte de santier
16 ianuarie 2017
Ajutor umanitar

mai ,,dl ION " cred ca ori esti un cretin , ori esti batut in cap. De ce sa nu acorzi o sansa la viata acestui copil ? De ce sa nu incerci? Daca nu vrei sa ajuti - nu ajuta , dar stai in banca ta ! Cunosc cazul si stiu prin cate au trecut in spitalele din Bucuresti / Cta, cate drumuri si cati bani au cheltuit. Cine vrea sa ajute - sa ajute cu incredere

Bogdan
17 ianuarie 2017
Ion

Dl Ion comenteaza ca proasta in targ, fara sa cunoasca faprul ca mama este gimnasta si tatal proiectant... Oameni foarte respectabli si care trec prin aceasta mare cumpana. Pacat ca unii vorbesc asa...

Adevarul
22 ianuarie 2017
Laetrilul injectii e unica scapare

Tratamentul pentru cancer exista, chiar si in stadiu avansat. Se folosesc injectii cu Laetril sau se mai numeste Amigdalina sau vitamina B 17. UNICA sansa este acest preparat injectabil Va rog dati pe Youtube ,, Cancerul invins - Povestea vitaminei B 17 " este un documentar stiintific. Nimeni nu vinde nimic si nu promoveaza decat adevarul in acel documentar. Il gasiti in Cuba sau Brazilia si pe net. Sa va ajute Domnul !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0573 secunde