Vă faceți planuri pentru minivacanța de RUSALII? CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA

1378
Vă faceți planuri pentru minivacanța de RUSALII? CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA - download-1496055103.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza vremii pentru următoarele două săptămâni. Astfel, chiar dacă acum ne bucurăm de o încălzire semnificativă, în zilele următoare valorile termice vor reveni la cele apropiate de normele climatologice. Săptămâna aceasta, media temperaturilor maxime se va situa între 21 și 26 de grade, iar a minimelor între 13 și 17 grade. Săptămâna viitoare, vor avea din nou valori normale, cu ușoare oscilații, însă nu vor mai ajunge la 26 de grade.


În ce privește ploile, cea de-a doua jumătate a acestei săptămâni este marcată de o oarecare instabilitate în Dobrogea, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în perioada 1 – 3 iunie, când și cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Pe litoral, însă, riscul de ploi este foarte scăzut și, chiar dacă vor fi ceva înnorări temporare și posibil câteva averse, mai ales în cursul zilei de joi, 1 iunie, în rest, va fi vreme numai bună de plimbări la malul mării.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7089 secunde