€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

V-ați inundat din cauza ploilor din ultimele ore? Iată unde trebuie să sunați

Ştire online publicată Luni, 04 Iunie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În urma atenționărilor meteo de precipitații abundente pentru județul Constanța, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine, fiind constituite 13 echipe de intervenție la nivelul municipiului Constanța, respectiv 16 echipe pentru restul județului, dotate cu utilajele necesare - wome, vidanje și pompe de mare putere.


Potrivit reprezentanților RAJA, până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societății s-au înregistrat în total 22 de reclamații, dintre care cinci din orașul Năvodari, patru din Ovidiu - străzile Delfinului și Pescarilor, două din Mangalia – str. Oituz și 11 din municipiul Constanța, cele mai multe sesizări vizând cartierele: Palas, Coiciu, Compozitorilor, Poarta 6 și zona Delfinariu.


„Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, iar la ora actuală toate sunt în curs de rezolvare. Totodată, pentru a putea răspunde cu promptitudine, echipele de intervenție sunt pregătite să acționeze în toată această perioadă. Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numarul de telefon 0241.924”, precizează reprezentanții RAJA.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8994 secunde