V-ați inundat din cauza ploilor din ultimele ore? Iată unde trebuie să sunați

170
V-ați inundat din cauza ploilor din ultimele ore? Iată unde trebuie să sunați - inundatii51403255054-1528113060.jpg

Articole de la același autor

În urma atenționărilor meteo de precipitații abundente pentru județul Constanța, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine, fiind constituite 13 echipe de intervenție la nivelul municipiului Constanța, respectiv 16 echipe pentru restul județului, dotate cu utilajele necesare - wome, vidanje și pompe de mare putere.


Potrivit reprezentanților RAJA, până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societății s-au înregistrat în total 22 de reclamații, dintre care cinci din orașul Năvodari, patru din Ovidiu - străzile Delfinului și Pescarilor, două din Mangalia – str. Oituz și 11 din municipiul Constanța, cele mai multe sesizări vizând cartierele: Palas, Coiciu, Compozitorilor, Poarta 6 și zona Delfinariu.


"Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, iar la ora actuală toate sunt în curs de rezolvare. Totodată, pentru a putea răspunde cu promptitudine, echipele de intervenție sunt pregătite să acționeze în toată această perioadă. Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numarul de telefon 0241.924", precizează reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5184 secunde