V-aţi bucurat prea mult de soare? Vin ploile, la Constanţa!

1271
V-aţi bucurat prea mult de soare? Vin ploile, la Constanţa! - vinploile-1617283436.jpg

Articole de la același autor

Vremea se schimbă la Constanţa şi urmează patru zile de ploi, nori şi frig. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de astăzi, o informare meteo de vreme rea, în perioada următoare.

Începând din această seară, de la ora 21, şi până vineri seară, 2 aprilie, la ora 21, vor fi ploi mai ales sub formă de aversă, însoţite şi de descărcări electrice, în noaptea de joi spre vineri (1/2 aprilie) şi în prima parte a zilei de vineri (2 aprilie) în Maramureş, Crişana, cea mai mare parte a Transilvaniei şi local în banat şi în Moldova, iar, în cursul după-amiezii zilei de vineri (2 aprilie), în special în regiunile sud-estice. În interval scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15 – 25 litri pe metru pătrat, favorizând topirea parţială a stratului de zăoadă din zona montană. Izolat, se va semnala grindină.

Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, mai ales în cursul zilei de vineri (2 aprilie), local şi temporar, cu viteze în general de 45 – 55 km pe oră, iar, în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali, cu peste 70 – 80 km pe oră.

Vremea se va răci accentuat, devenit deosebit de rece la sfârşitul săptămânii în cea mai mare parte a ţării şi, temporar, vor mai fi precipitaţii – ploi în zonele joase de relief şi mai ales ninsori în zonele montate şi submontane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5501 secunde