V-a expirat buletinul? Aveți cea mai bună ocazia de a-l schimba

253
V-a expirat buletinul? Aveți cea mai bună ocazia de a-l schimba - toticetatenii-1574372218.jpg

Articole de la același autor

Cetățenii municipiului Constanța sunt încurajați să participe activ în cadrul alegerilor prezidențiale din data de 24 noiembrie, iar pentru o bună desfășurare a acestora, cetățenii trebuie să aibă actele de identitate în termen de valabilitate, nedeteriorate. 
În acest sens, pentru a face față solicitărilor de intrare în legalitate cu acte de identitate, Serviciul Evidență Persoane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța va elibera acte de identitate inclusiv în duminica alegerilor prezidențiale. 


Programul de lucru cu publicul va fi extins în acest week-end. Astfel, sâmbătă, 23 noiembrie, serviciul va funcționa între orele 8.00 și 16.00, iar duminică, 24 noiembrie, între orele 7.00 și 21.00, cu mențiunea că, între orele 18.00 și 21.00, se vor primi documente doar pentru cărți de identitate provizorii. 


Pentru depunerea documentelor, trebuie să aveți actele de stare civilă și dovada adresei de domiciliu în original și în copie. La fel de necesară este și prezența proprietarului spațiului de locuit sau se va prezenta o declarație notarială cu acordul proprietarului pentru a se stabili domiciliul în imobilul său. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.331 secunde