Utilaje aduse din țară, pentru strângerea algelor de pe plaje

263
Utilaje aduse din țară, pentru strângerea algelor de pe plaje - utilajeaduse-1596565537.jpg

Articole de la același autor

Două utilaje aduse din țară au intrat în funcțiune, la începutul acestei săptămâni, pentru a sprijini colectarea algelor de pe țărmul Mării Negre. Din dispoziția directorului general al Administrației Naționale Apele Române, Ervin Molnar, au fost aduse alte două utilaje, de la Administrația Bazinală de Apă Mureș și de la Administrația Bazinală Crișuri. Acestea suplimentează numărul celor existente în prezent pe litoral și vin în sprijinul angajaților Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral. Săptămâna trecută, alte două utilaje au fost aduse de la Someș-Tisa.

ABADL desfășoară doar pe timpul nopții activitățile de îndepărtare a algelor de pe plajele necontractate și de pe linia țărmului. Până în prezent, de la Năvodari până la Vama Veche, au fost colectate 8.000 de tone de alge. Doar în luna iulie au fost adunate 6.000 de tone, din care 2.000 în ultimele 10 zile.

"Echipele noastre de pe utilaje muncesc noapte de noapte și ridică sute de tone. Efortul este enorm, dar știm că munca noastră nu este în zadar", a declarat directorul ABADL, Bogdan Bola.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5464 secunde