Permisele și înmatriculările auto se mută la Pavilionul Expozitional

510

Articole de la același autor

Consilierii județeni au votat, în urmă cu puțin timp, pentru desemnarea și validarea ca membru în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică Constanța a comisarului sef Constantin Dancu.
De asemenea, Serviciul de permise de conducere și înmatriculare a autovehiculelor se va muta la Pavilionul Expozitional din Mamaia. Consilierii județeni au votat transmiterea unor spații din cadrul pavilionului în folosință gratuită către Serviciul Permise. Astfel, toate birourile de permise și înmatriculări vor funcționa în același loc, în cadrul pavilionului. În cadrul Pavilionului Expozitional se vor susține inclusiv examinările, și pentru proba scrisă și pentru proba de conducere.


UPDATE: În cadrul ședinței de astăzi a CJC nu a trecut însă proiectul pentru trecerea terenului adiacent Pavilionul Expozitional Constanța, proprietate a primăriei Constanța, în administrarea CJC. Consilierii PNL s-au opus acestui proiect. 
"Să înțeleg, domnilor consilieri că nu doriți să crească numărul de evenimente de la Pavilion" a declarat președintele CJC, Horia Țuțuianu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9725 secunde