UPDATE / INFORMAȚIE DE ULTIM MOMENT DESPRE DECLARAȚIA 600. SUTE DE MII DE ROMÂNI SUNT CU SUFLETUL LA GURĂ

278
UPDATE / INFORMAȚIE DE ULTIM MOMENT DESPRE DECLARAȚIA 600. SUTE DE MII DE ROMÂNI SUNT CU SUFLETUL LA GURĂ - 00170323large-1517299592.jpg

Articole recomandate

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici: "Românii nu trebuie să mai depună formularul 600"


Premierul Viorica Dăncilă le-a cerut miniștrilor, luni seară, în prima întâlnire în această nouă formulă a Guvernului, să prezinte în fiecare lună un raport privind stadiul implementării programului de guvernare pentru fiecare minister, avertizându-i că va fi "foarte exigentă" în privința îndeplinirii măsurilor din program. De asemenea, ea i-a solicitat ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, să prezinte până marți soluția pentru rezolvarea problemei privind formularul 600.


După ceremonia de depunere a jurământului la Palatul Cotroceni, Viorica Dăncilă a avut o întâlnire la Palatul Victoria cu noii miniștri, cărora le-a cerut să îi prezinte lunar un raport privind stadiul implementării programului de guvernare.

"Vă rog ca în fiecare lună să prezentați un raport privind stadiul implementării programului de guvernare pentru fiecare minister în parte. Eu vă asigur de tot sprijinul meu în coordonarea activităților dintre ministere. În același timp, voi fi foarte exigență în ceea ce privește îndeplinirea măsurilor din programul de guvernare. Vă voi sprijini cât îmi va sta în puteință, dar în același timp aștept și din partea dumneavoastră la fel de multă rigoare", le-a spus Viorica Dăncilă miniștrilor.

Ea le-a solicitat noilor miniștri să pregătească cu seriozitate ședința de guvern de miercuri și să finalizeze marți dimineață procedurile de predare-primire a mandatelor.

De asemenea, la finalul intervenției Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, să prezinte până marți soluția pentru rezolvarea problemei privind formularul 600.

"Domnule Teodorovici, vă rog ca până mâine (marți, n.r.) să îmi prezentați soluția pentru rezolvarea formularului 600. Îi doresc ca miercuri să adoptăm actele normative necesare pentru a pune capăt discuțiile îndreptățite care au avut loc în spațiul public referitor la acest subiect", a spus Dăncilă, potrivit news.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3578 secunde