UNTOLD 2021. Campanie de donare de sânge cu premiu o zi gratuită de festival

219
UNTOLD 2021. Campanie de donare de sânge cu premiu o zi gratuită de festival - untold-1626260874.jpg
Constănţenii sau turiştii care plănuiesc să meargă la Untold, de la începutul lunii septembrie, la Cluj, pot intra gratuit în prima zi a festivalului, dacă donează sânge în cadrul campaniei Blood Network.

Caravana mobilă va ajunge pe 24 şi 25 iulie pe plaja Neversea din Constanţa. Toţi cei care vor dona sânge şi se înscriu în baza de date “Şi eu donez” primesc un astfel de bilet gratuit.

“Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de şapte ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți!”, a transmis Edy Chereji, directorul de comunicare Untold.

Caranava Blood Network a însemnat până acum peste 15.000 de donator la caravanele mobile de donare de sânge şi la centrele de transfuzii din întreaga ţară.

Untold 2021 va avea loc în perioada 9 – 12 septembrie, la Cluj Napoca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1279 secunde