Video UNTOLD 2018, raiul pe pământ. "E incredibil, în top 3 cele mai bune festivaluri din lume!"

810
UNTOLD 2018, raiul pe pământ. "E incredibil, în top 3 cele mai bune festivaluri din lume!" - received239952863305586-1533408827.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Untold din acest an a adus laolaltă fani din toate colțurile lumii, care au cântat și dansat alături de artiștii preferați până la răsărit.



Cu mișcări incendiare, așa cum și-a obișnuit fanii, Jason Derulo și-a făcut apariția, vineri seară, pe scena Untold. Publicul a fost în delir și a cântat cu artistul american minute în șir.

O experiență de neuitat a fost pentru artist.

"O, Doamne! A fost incredibil! Fanii au fost în extaz, la fel ca și mine și ne-am simțit miunat împreună!", a spus Jason Derulo după concert.



Prezenți în cea de-a doua noapte de festival au fost și Kygo și Don Diablo.


"Scena este cu siguranță mare, producția arată foarte bine, mulțimea la fel, așa că sunt entuziasmat să fiu aici", a spus Kygo.


"Am așteptat să vin aici tot anul. Îmi amintesc că anul trecut după ce am ieșit de pe scenă, primul lucru pe care i l-am zis agentului meu a fost că vreau să revin și la anul. Untold e incredibil, top 3 cele mai bune festivaluri din lume când vine vorba de muzică electronică", a transmis și Don Diablo după concert.






Sâmbătă seară sunt așteptați la Untold The Prodigy, Alesso și Steve Aoki. Iar în noaptea de duminică spre luni, la ora 2:00, are loc concertul lui Armin van Buren.


***


Prima noapte de festival Untold a vrăjit 84.000 de tineri, înconjurați de culoare și muzică ritmată. Afrojack a fost cap de afiș, iar atmosfera s-a ridicat la așteptările publicului.


De la 30 de metri înălțime se vede desfășurarea uriașă de forțe pentru acest eveniment întins pe 20 de hectare însemnând Sala Polivalentă, Stadionul Cluj Arena și parcul central. Peste 7.000 de oameni au muncit că acest eveniment să adune la Cluj în doar patru zile peste 350.000 de tineri din toate colțurile lumii.


Organizatorii au estimat că în cele 4 zile de festival la Untold vor veni 350.000 de persoane, adică circa 90.000 de persoane pe zi. Dintre acestea, 10% sunt străini, arată statisticile organizatorilor. 


 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2401 secunde