Unități de alimentație publică amendate de Comandamentul Estival

176
Unități de alimentație publică amendate  de Comandamentul Estival - controaledsv-1499441338.jpg

Articole recomandate

Comandamentul Estival își face treaba. Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au verificat, vineri, alți agenți economici care își desfășoară activitatea în stațiunile Năvodari, Costinești, Mamaia și Eforie.

Prin aceste acțiuni de control, s-a urmărit modul în care sunt respectate condițiile privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul și comercializarea produselor alimentare.

Ca urmare, inspectorii au constatat o serie de neconformități, precum depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare; etichetarea necorespunzătoare a acestora; neanunțarea de către operatorul economic a începerii activității supuse controlului sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

La final, au fost sancționate contravențional două restaurante, o cantină, un depozit alimentar și o autoutilitară, cu amenzi în valoare totală de 11.000 lei.

De asemenea, au fost confiscate și retrase de la comercializare mai multe kilograme de carne de pasăre, improprie consumului uman, cantitate care a fost dirijată către o unitate de neutralizare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2754 secunde