Unitatea 1 de la Centrala Cernavodă, deconectată de la Sistemul Energetic

188
Unitatea 1 de la Centrala Cernavodă, deconectată de la Sistemul Energetic - cernavoda-1493363801.jpg

Articole de la același autor

Începând cu 2 mai, de la ora 1,00, SN Nuclearelectrica SA (SNN) va deconecta controlat Unitatea 1 a Centralei Nuclear-Electrică de la Cernavodă de la Sistemul Energetic Național pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță care, potrivit procedurilor centralei, se pot realiza numai cu reactorul în stare oprită.

Lucrările de mentenanța implică înlocuirea unor componente aferente instalațiilor Unității 1 și reprezintă activități programate în conformitate cu necesitățile și procedurile centralei.

Unitatea 1 va fi reconectată la SEN în data de 5 mai 2017, perioada de oprire controlată a Unității 1 fiind corelată atât cu necesitatea realizării activităților de mentenanță, cât și cu data intrării în oprire planificată a Unității 2 CNE Cernavodă.

Astfel, Unitatea 2 CNE Cernavodă va intra în programul de oprire planificată în data de 6 mai 2017 pentru o perioadă estimată de 30 de zile, conform planificărilor aferente fiecărei opriri planificate.

Opririle planificate reprezintă proiecte complexe, inițiate cu aproximativ 24 de luni anterior datei planificate, având o echipă de management de proiect, grafic de realizare, planificare de resurse umane și bugetare corespunzătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Martie 2015
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Marţi, 24 Martie 2015
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Sâmbătă, 21 Martie 2015
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Vineri, 20 Martie 2015
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.5981 secunde