Unitatea 1 a Centralei de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Național

117
Unitatea 1 a Centralei de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Național - cernavoda13522455821352752344135-1428561669.jpg

Articole de la același autor

Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. informează că Unitatea 1 a Centralei Nuclearlectrice de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Național în seara zilei de 8 aprilie 2015. 


Unitatea 1 a CNE Cernavodă a fost deconectată de la Sistemul Energetic Național în seara zilei de 6 aprilie 2015, pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unui sistem auxiliar aferent părții clasice a centralei.


Realizarea lucrărilor și a testelor de verificare aferente, precum și reconectarea la Sistemul Energetic Național s-au desfășurat respectând procedurile centralei și normele de protecție și securitate, fără niciun impact advers asupra populației, personalului, instalațiilor și mediului înconjurător.


Opririle neplanificate reprezintă acțiuni de oprire controlată a centralei pentru efectuarea unor lucrări punctuale de remediere la unele echipamente, acțiuni adiționale programului anual de mentenanță corectivă din cadrul opririlor planificate, a căror realizate necesită, conform procedurilor de securitate nucleară, oprirea unităților. Opririle punctuale de remediere/mentenanță sunt incluse în bugetul anual, iar în cazul CNE Cernavodă acestea sunt de trei ori sub media actuală din industria nucleară.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Martie 2015
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Sâmbătă, 07 Martie 2015
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Vineri, 06 Martie 2015
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.4993 secunde