Unde te poți școli dacă vrei să fii administrator de bloc

812
2
Unde te poți școli dacă vrei să fii administrator  de bloc - undetepotiscoli-1452703211.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei săptămâni, constănțenii care vor să ocupe funcția de administrator de bloc se pot școli contracost. Uniunea Asociațiilor de Proprietari organizează cursuri de administrator imobile. Cursul se desfășoară pe durata a trei săptămâni, de luni până vineri, între orele 12,00 și 16,00.

"Pentru a putea îndeplini funcția de administrator imobile, cursul este obligatoriu. Pregătirea cuprinde trei module, pentru organizare, tehnic și contabilitate", explică președintele UAPC, Florica Ganea. Cursul se ține la sediul Uniunii Asociațiilor de Proprietari Constanța, pe strada Jupiter, la numărul 11, în Piața Griviței. Înscrierile se fac zilnic, între orele 9 și 12. Persoanele interesate pot afla mai multe informații la numărul de telefon 0241/618.535. Pentru înscriere, sunt necesare o fotocopie după ultimul act de studii și o copie de pe buletin sau cartea de identitate.

Comentează știrea

Ioana
14 ianuarie 2016
corect gramatical

Poate angajati un autor care sa cunoasca regulile de ortografie. Rusine!

Delia
14 ianuarie 2016
Posibilitate serioasa de castig!

Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul  constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.5038 secunde