Unde puteți merge dacă aveți nevoie de medic în perioada sărbătorilor

1215
Unde puteți merge dacă aveți nevoie de medic în perioada sărbătorilor - programspitale-1514471972.jpg

Articole de la același autor

Direcția de Sănătate Publică Județeană (DSPJ) informează constănțenii că, începând cu data de 29 decembrie și până pe 3 ianuarie, asistența medicală va fi asigurată doar de câteva unități sanitare. Astfel, cei care vor avea nevoie de un consult medical pot merge la Spitalul Clinic Județean de Urgență, la punctul de lucru UPU de la Băneasa, Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Municipal Mangalia, Spitalul Orășenesc Cernavodă, Spitalul Orășenesc Hârșova (camera de gardă), Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța.

Precizăm că Serviciul de Ambulanță Județean va avea program normal de lucru, cu mențiunea că, în această perioadă, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces. Ca de obicei, solicitările populației vor fi preluate prin apelul 112.

De asemenea, cele trei centre de permanență din județul Constanța, de la Cogealac, Cumpăna și Năvodari, vor asigura asistența medicală de urgență în program non-stop, cu linie de gardă.

În aceeași perioadă, DSPJ va asigura un serviciu de gardă permanent, la sediul de pe Aleea Lăcrămioarei nr. 1, dar și un serviciu de gardă în vederea intervențiilor de urgență, în posibilele focare de toxiinfecții alimentare.

Constănțenii care vor să-și ajute semenii trebuie să știe că Centrul Regional de Transfuzii Sanguine, cu sediul pe strada Nicolae Iorga nr. 85, nu va fi deschis pe 1 și 2 ianuarie 2018. În plus, nu vor fi efectuate nici teste pentru gravide, lehuze și nou-născuți sau alte teste din cadrul protocolului pretransfuzional, între 30 decembrie și 2 ianuarie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6348 secunde