€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Unde își petrec vacanța de iarnă românii

Ştire online publicată Miercuri, 30 Decembrie 2015. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Românii au preferat, anul acesta, pentru vacanța de iarnă să rămână să sărbătorească în țară. Potrivit operatorilor din turism, turiștii români s-au orientat mai mult, față de alți ani, către destinațiile românești pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

„Înregistrăm un grad mare de ocupare turistică în destinațiile de vacanță românești, în această perioadă. A fost aglomerat de Crăciun și se anunță aglomerație și de Revelion, dar și după. În plus, încurajați de vremea frumoasă, chiar dacă nu au cumpărat pachete de vacanță de Crăciun, mulți români au ales să petreacă măcar o zi sau câteva ore în stațiuni sau atracții turistice aflate la distanță relativ mică de orașul în care locuiesc. De exemplu, o călătorie spre mare sau spre munte. În acest fel, au consumat servicii turistice în structuri de alimentație publică sau de agrement”, explică președintele Federației Asociațiilor pentru Promovarea Turismului, Corina Martin.

Se pare că în topul destinațiilor preferate de români rămân în continuare, pe primele poziții, Valea Prahovei, Transilvania și Bucovina. „Prin campania FAPT «Vacanță în țara mea», invităm turiștii români să descopere România și atracțiile turistice din orașele și stațiunile de vacanță românești. Hotelurile, pensiunile, restaurantele, cluburile și locațiile de agrement din România îi așteaptă cu servicii turistice corecte și cu oferte atractive”, a mai spus președintele FAPT. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8704 secunde