Unde ajung pubelele galbene săptămâna aceasta, la Constanţa

Duminică, 11 Aprilie 2021, 18:51
389
Primăria Municipiului Constanța îi încurajează pe locuitori să colecteze gunoaiele separat şi distribuie pubele galbene pentru cei care locuiesc la case.

Săptămâna aceasta, echipele vor ajunge, luni, 12 aprilie, pe străzile Flămânda și Ștefan Mihăileanu, marți, 13 aprilie, pe străzile Artileriei, Constantin Dobrogeanu Gherea, General Eremia Grigorescu, Ioan D. Chirescu, iar miercuri, 14 aprilie, pe străzile Ioan N. Roman, Maior Gheorghe Murea, Panait Mosoiu, Topraisar.

De asemenea, joi, pe 15 aprilie, pubelele vor fi distribuite pe strada Călărași, aleea Romulus, aleea Remus, iar vineri, 16 aprilie, pe străzile Călugăreni, Castanilor, Luminișului. „În cazul în care într-o zi nu se acoperă toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă a doua zi. Anunțăm constănțenii că, în cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, pot veni să le ridice, în baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, de pe strada Spiru Haret nr. 2A din Constanța, de luni până vineri, între orele 8.00 şi 14.00”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Aceştia fac apel la cetăţeni să nu amestece deşeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deşeuri reciclabile din plastic, hârtie, carton şi metal. Pentru mai multe informații, puteţi apela Dispeceratul Polaris la numărul de telefon 0241/548.600. Pagina a fost generata in 0.3053 secunde