Un tronson al străzii Liliacului, închis traficului rutier săptămâna aceasta

148
Un tronson al străzii Liliacului, închis traficului rutier săptămâna aceasta - untronson-1633875935.jpg

Articole de la același autor

Un tronson al străzii Liliacului va fi închis traficului rutier săptămâna aceasta. Porțiunea cuprinsă între strada Progresului și strada Pandurului se află în plin proces de modernizare. Lucrările de reabilitare a trotuarelor sunt în curs de finalizare, iar, de săptămâna aceasta, se reiau intervențiile asupra carosabilului.

În perioada 11 - 13 octombrie, se vor executa lucrări de asfaltare, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, pe segmentul de drum pe care se intervine, între orele 8.00 şi 16.00, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

„Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4549 secunde