Un rus a trăit cu 26 de cadavre, "prospături" costumate în păpuși!

637

Articole de la același autor

Un profanator de morminte din Rusia, Anatoly Moskvina, în vârstă de 45 de ani, a trăit o bucată bună din timp cu 26 de cadavre de femei în casă, pe care le-a costumat în păpuși și în ursuleți de pluș. Bărbatul a reușit să dezgroape cadavrele din sute de cimitre, pe care apoi le-a târât în apartamentul său din orașul Nizhny Novgorod, scrie Daily Mail, citat de Realitatea.net. Apoi, a îmbrăcat scheletele în rochii, iar pe unul dintre ele l-a făcut să arate ca un ursuleț de pluș.

Nu orice cadavru avea… șansa de a intra în colecția sa de... păpuși, căci bărbatului îi plăceau doar "prospăturile", toate cadavrele aparținând unor femei care decedaseră la vârste cuprinse între 15 și 26 de ani.

În cele din urmă, obsesia morbidă a rusului a fost descoperită de către părinții săi, care l-au vizitat când s-au întors dintr-o vacanță.

Istoric și jurnalist care cunoaște 13 limbi străine, Anatoly Moskvina a fost descris de către vecini drept un geniu. El obișnuia să doarmă într-un sicriu sau pe băncile din cimitire. Bărbatul a fost arestat în primă fază, însă a fost ulterior eliberat. Nu se știe încă ce pedeapsă riscă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5696 secunde