UN PARC MARE PENTRU CONSTĂNȚENI, CHIAR ÎN CENTRUL ORAȘULUI. TRANSMITE IDEEA MAI DEPARTE

77023
21
UN PARC MARE PENTRU CONSTĂNȚENI, CHIAR ÎN CENTRUL ORAȘULUI. TRANSMITE IDEEA MAI DEPARTE - parc-1466147511.jpg

Articole recomandate

Comunitatea locală Constanța și-a propus să îmbunătățească atât calitatea aerului din oraș, cât și viața localnicilor. Și cum altfel decât prin extinderea spațiilor verzi care, din păcate, încep să dispară treptat, ele fiind înlocuite cu mall-uri, clădiri și lista nu se oprește aici. 


"Hai să facem împreună Parcul Central Constanța! O mină de aur se află în mijlocul orașului nostru. Zace nefolosită de ani de zile și în viitor probabil va fi transformată într-un cartier rezidențial sau mai rău într-un mall. Hai să construim împreună Parcul Central Constanța. Din măsuratorile inițiale avem la dispoziție până la 130ha. Este momentul să te implici pentru un viitor mai bun pentru tine și familia ta. Avem nevoie de oameni ca tine! Campania electorală s-a terminat, hai să demonstrăm că în Constanța avem o societate civilă puternică și oameni care au ceva de spus. Deși pare ciudat, mare parte din acea zonă respectiva este nefolosită. Multe din clădirile și construcțiile de acolo sunt în paragină sau au dispărut complet. Trebuie făcut un efort comun pentru a identifica ce spații și terenuri se pot transforma într-un parc. Initiațiva Parcul Central Constanța este una privată, neafiliată Primariei Constanța sau unei alte entități.", scriu inițiatorii proiectului pe pagina de Facebook Constanta Parcul Central.


Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
R
17 iunie 2016
R

Pai unde e zona asta mai?specifica si tu ca sa ne facem o idee

gogu
17 iunie 2016
prea frumos sa fie si adevarat

din cate se pare este vb de vechiul triaj si zone de depozitare din vecinatatea garii... dar nu prea cred ca primaria va fi de acord cu proiectul asta. valoarea terenului este destul de mare.

nevermind
17 iunie 2016
proiecte serioase, nu utopii

Ideea e foarte frumoasă, nimic de zis, dar să vii cu un proiect serios, nu o simplă poziționare pe google maps și să spui: uite, aici facem un parc. În zona respectivă sînt o sumedenie de firme, mai mari sau mai mici: Petroconst, cîteva service-uri auto, depozitele Oil Terminal, alte depozite, alte firme. Sînt case prin zonă, plus stadionul SNC. Sau poate nu identific eu bine zona, caz în care, așa cum spune și primul comentariu, ar fi bine să se indice mai clar care e zona asta care permite construirea unui parc.

Constantean
17 iunie 2016
Proiect Vergil Chitac

Proiectul acesta era in programul lui Vergil Chitac, vedeti pe pagina lui.

dicu
17 iunie 2016
parcul central

Daca va uitati la Neptun tv. vedeati ca initiativa acestui proiect îi apartine lui Gigi Chiru si este vorba despre depozitele Oil Terminal care polueaza toata zona Cet...Anda....Poarta6 ........omul a explicat ca vrea sa mute oil terminal in alta parte si sa scoata la licitatie locul unde se vor construi 4 s-au 5 cladiri de birouri unde sa activeze zona de afaceri a constantei si acesti ivestitori care construesc cladirile sa faca un parc ecologic pe toata intinderea si sa ingrijeasca tot parcul pe cheltuiala lor atâta timp cat cladirile lor vor fi inpicioare...

Eu
17 iunie 2016
Parc

Zona aia trebuie depoluata,la 20 de metri adancime gasesti produs petrolier.nu o sa depolueze nimeni

C
17 iunie 2016
Parc

Zona energia ar fi mai indicată pentru construcția unui parc. Aici sunt doar ruine care nu fac sa atragă decât câini.

angelo
17 iunie 2016
parc

sunt numai vrajeli electorale. si va si spun de ce : 1. zona este poluata, nu obtine aprobare de parc de la mediu nici in 1000000 ani. 2 ca sa o depolueze trebuie ani, munca,bani. si nu au de niciunele 3 terenurile acelea sunt in proprietatea cuiva; ori ala societatilor, ori persoane private. nu le doneaza nimeni, iar de cumparat nu le cumpara primaria, ca nu are bani. 4. calea ferata inca mai este functionala. 5. singurul mod in care primaria poate face un parc este pe domeniul public, adica pe terenurile primariei. si nu mai au asa ceva pentru ca au fost vandute, sau date ca sa construiasca smecherii blocuri..

Petre
17 iunie 2016
Parc

Inițiatorul campaniei a zis doar ca vrea să se facă parc și cititorii să vină cu banii. Pariu că mai mulți proprietari sunt acolo și vor euro pe mp. Cred că mulți euro așa că se vor strânge banii ca si la cumontenia pământului. Spor.

Eu
17 iunie 2016
Undee??

Unde este acest loc.? Specificati locul..

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0189 secunde