UN NOU SUPERMARKET MEGA IMAGE, LA CONSTANȚA. IATĂ UNDE VA FI AMPLASAT

5543
UN NOU SUPERMARKET MEGA IMAGE, LA CONSTANȚA. IATĂ UNDE VA FI AMPLASAT - megaimage-1489484269.jpg

Articole de la același autor

Lanțul de magazine Mega Image se extinde și în stațiunea Mamaia. S.C. Mega Image S.R.L. a depus la Agenția Județeană pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu pentru emiterea acordului de mediu în vederea amenajării unui spațiu comercial în Mamaia.


Acesta va fi amplasat la fostul complex restaurant Miorița, pe malul lacului Siutghiol. Potrivit memoriului, scopul investiției constă în reamenajarea spațiului existent, în vederea amenajării unui spațiu comercial destinat vânzării de produse alimentare și non-alimentare. Astfel, se vor face lucrări de recompartimentare, refacere a instalațiilor, iar pe terasa necirculabilă a clădirii va fi amenajat un acoperiș verde. De asemenea, pe unele poțiuni de fațadă vor fi instanațte structure pentru plate cățărătoare.


Pe lângă acoperișul verde de 540 de metri pătrați, care va amenajat cu plante din familia Sedum, dar și cu plante perene, cu rădăcini mici, ce necesită puțină întreținere și nu sunt sensibile la îngheț sau secetă, va fi realizat un spațiu verde de 80 de metri pătrați, cu gazon, și pe 700 de metri pătrați vor fi montate pavele înierbate, pentru parcarea automobilelor, obținându-se astfel 350 de metri pătrați de spațiu verde, la care se adaugă 255 de metri pătrați de fațadă verde cu plante cățărătoare de tip iederă și viță canadiană.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3077 secunde